Ösztöndíj-lehetőségek Kolumbiába + Tempus felhívás

A Kolumbiai Köztársaság bécsi nagykövetsége viszonossági alapon felajánlott, magyar egyetemi hallgatók és kutatók számára elérhető ösztöndíjakról küldött tájékoztatást, amelyek két kategóriában pályázhatók:

  1. Részvétel mesterképzésen, doktori képzésen vagy szakspecializáción. A kolumbiai fél fedezi a tandíjat a teljes képzés alatt és havi ösztöndíjat biztosít. A pályázat feltétele a legalább B2-es szintű, bizonyítvánnyal igazolt spanyol nyelvtudás. A pályázatok benyújtásának határideje 2018. június 1. Részletes információ spanyol nyelven: http://www.icetex.gov.co/siori_web/DetalleConvocatoria.aspx?idConvocatoria=156653&Aplicacion=2&vigente=1
  1. Kutatói ösztöndíjak. Valamelyik kolumbiai egyetem meghívására az országba érkező egyetemi oktatók, kutatók és elismert szakemberek utazási vagy szállásköltségeinek utólagos megtérítése. Részletes információ spanyol nyelven: https://portal.icetex.gov.co/Portal/HOme/homeies/fellows-colombia

Angol nyelvű felhívás


Tempus Közalapítvány felhívása:

Ezúton szeretném felhívni a figyelmüket Kolumbiába pályázható ösztöndíj-lehetőségekre. Valamennyi pályázatról részleteket a www.scholarship.hu honlapon találnak a bal oldali „Aktuális ösztöndíjak” linkre kattintva:
 
1. A Kolumbiába teljes mesterképzésre és specializációra pályázható ösztöndíj határidejét meghosszabbítottuk 2018. április 27-ig.
2. Kolumbiai partnerünknél pályázható ösztöndíj teljes doktori képzésre. Határidő: 2018. június 1.
3. Lehetőség van oktatók, kutatók szakmai programokra történő kiutazására is – ugyancsak a kolumbiai partnerünkön keresztül. Részletek a „Kolumbia: kutatói ösztöndíj tudományos együttműködési projektek megvalósítására” felhívásban.
Study in hungary Egység/Study In Hungary Unit
Stipendium Hungaricum Programme
Tempus Közalapítvány / Tempus Public Foundation
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1., 1438 Budapest 70, Pf. 508.
T: (+36 1) 237 1300 / 252 | F: (+36 1) 239 1329