Ceepus pályázat

CEEPUS PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Szegedi Tudományegyetem Hispanisztika Tanszéke pályázatot ír ki a CEEPUS program keretében létrehozott, CIII-RO-0814-041818 számú, Red Regional de Hispanistas Centroeuropeos  elnevezésű hálózatban részt vevő felsőoktatási intézményekbe irányuló, a 2018/2019-es tanévben megvalósítandó oktatói és hallgatói mobilitásra. A következő Read More …

Könyvbemutató

2018. április 26-án csütörtökön 11 órától a BTK Kari Tanácsteremben bemutatásra kerülnek a Könyvtermés 2017-2018 című program keretében többek közt tanszékünk új kiadványai is. A részletes program itt olvasható.

Szakosodás 2017-2018/II. félév

Kedves Hallgatók! Tanszékünkön az alábbi minorok, specializációk közül választhatnak, melyekről 2018. április 3-án 17.30 órakor tájékoztatót tartunk a Spanyol szemináriumban. A képzésekről leírás ezen az oldalon található.  

Látványterv pályázat

A Szegedi Tudományegyetem Hispanisztika Tanszékének katalán lektorátusa pályázatot hirdet egy Antoni Gaudí tiszteletére épített pad látványtervének elkészítésére. Részletek

Ösztöndíj-lehetőség Kolumbiába

Ismét lehet pályázni ösztöndíjas tanulmányokra Kolumbiába 2018. február 13-i határidővel. A részletes információt a https://cwp.scholarship.hu/Welcome.asp honlapon találják, a bal oldali „Aktuális ösztöndíjak” linkre kattintva. A pályázati lehetőség neve: Kolumbia – teljes mesterképzésre és specializációra szóló ösztöndíj.